farhangfun
welcom to weblog fun

انسيه شاه‌حسيني به دليل سفر خارج از كشور، از حضور در جمع هيات داوران بخش فيلمهاي اول جشنواره‌ي فيلم فجر انصراف داد. اين كارگردان سينما با بيان اينكه به خاطر گرفتاري از سعادت همكاري با جشنواره محروم شده است، تصريح كرد: حدود 20 روز پيش آقاي مسعودشاهي در رابطه با داوري با من صحبت كردند و قرار بود ديدن آثار زودتر شروع شود و ظاهرا به دليل آماده نبودن فيلمها به تعويق افتاد. از همان موقع هم سفرم به اندونزي را براي نمايش فيلمهايم اعلام كرده بودم و نمي‌توانستم آن را به تعويق بيندازم.

وي ادامه داد: آقاي مسعودشاهي بسيار در تلاش است كه جشنواره آبرومند برپا شود و اگر اين سفر در پيش نبود دوست داشتم به ايشان كمك كنم.

شاه‌حسيني در كنار پروانه معصومي، فريدن جيراني، وحيد جليلي و سعيد سهيلي قرار بود داوري فيلمهاي بخش اول جشنواره فيلم فجر را بر عهده داشته باشد.
 

یک شنبه 15 / 11 / 1389برچسب:, :: 1:10 قبل از ظهر :: نويسنده : karimkhani

مايل نيستم عده‌اي مرا دستاويز آسيب‌رساندن به جشنواره کنند/ افراد داراي مواضع سياسي به انسانيت رحم نمي‌کنند

در پي مطرح شدن برخي اظهارنظرها و شايعات، «اسدالله نيک‌نژاد» از داوري جشنواره فيلم فجر کناره‌گيري کرد. ،روابط عمومي جشنواره فيلم فجر اعلام كرد: «اسدالله نيک‌نژاد» گفت: علي‌رغم ميل باطني‌ام، از داوري کناره‌گيري مي‌کنم و مايل نيستم عده‌اي مرا دستاويز آسيب‌رساندن به جشنواره کنند. در نامه‌اي که وي به دفتر جشنواره بيست‌ونهم فيلم فجر ارسال کرده، آمده است:«با توجه به دريافت پيشنهاد شما و مطرح کردن آن با خانواده و در نظر گرفتن کليه جوانب، به اين نتيجه رسيده‌ام که علي‌رغم ميل قلبي در داوري جشنواره امسال حضور نيابم.»

«نيک‌نژاد» در ادامه در توضيح اين کناره‌گيري متذکر شده است:«افرادي در تلاش‌اند تا چهره‌ام را خراب و مخدوش کنند و از من خواسته‌اند تا در اين جشنواره شرکت نکنم و افرادي نيز قصد دارند با تجارب گذشته من بازي کنند تا چهره جشنواره فيلم فجر را مخدوش نمايند. من که هنگام شروع جنگ مستند «درد همسنگرم» را ساختم و تلاش نمودم تا مردم را اميدوار کنم تا تسليم دشمن نشوند.»

نيک‌نژاد در بخش ديگري از اين نامه نوشته است: «افراد داراي مواضع سياسي به انسانيت رحم نمي‌کنند. هميشه در پي قدرت‌اند و زندگي مردم براي آنها مهم نيست. آنچه که مي‌دانم، بعضي‌ها تلاش مي‌کنند اين جشنواره موفق نباشد و در واقع مي‌خواهند کشورشان راه به سوي موفقيت نبرد که اينها نه تنها فيلمساز نيستند، بلکه انسان خوشبختي هم نيستند...»

وي در پايان نامه، موفقيت جشنواره بيست‌ونهم فيلم فجر را مهم‌ترين موضوع سينمايي کشور خوانده و برگزاري مناسب و به دور از مواضع و اغراض سياسي اين دوره جشنواره فيلم فجر را از صميم قلب آرزو کرده است.
 

یک شنبه 15 / 11 / 1389برچسب:, :: 1:10 قبل از ظهر :: نويسنده : karimkhani

مراسم افتتاحیه جشنواره فیلم فجر در «هفت» پخش می‌شود

در برنامه این هفته "هفت" مراسم افتتاحیه بیست و نهمین جشنواره فیلم فجر پخش می‌شود. برنامه زنده "هفت" که در ایام جشنواره فیلم فجر هر شب روی آنتن شبکه سه می‌رود در برج میلاد ضبط می‌شود. بخش‌هایی از مراسم افتتاحیه در برنامه این هفته روی آنتن می‌رود.

برنامه زنده "هفت" با اجرای فریدون جیرانی ساعت 23 جمعه 15 بهمن‌ماه از شبکه سه پخش می‌شود.

یک شنبه 15 / 11 / 1389برچسب:, :: 1:0 قبل از ظهر :: نويسنده : karimkhani

در جلسه شورای عالی سینمای ایران که به ریاست دکتر محمود احمدی نژاد تشکیل شد یکی دوتن از اعضای این جلسه ،با نام بردن از فیلم انتهای خیابان هشتم ،به طرح مشکل نمایش این فیلم در جشنواره پرداختند.



آقای احمدی نژاد پس از شنیدن این نظرات ،توصیه کردند که هر چه زودتر مشکل این ساخته علیرضا امینی حل شود .

انتهای خیابان هشتم ساخته علیرضا امینی و به تهیه کندگی جمال ساداتیان است که شایعه توقیف و جرح وتعدیل فراوان آن در محافل سینمایی بسیار به گوش رسیده است . این فیلم که از مضمونی ملتهب و تکان دهنده برخوردار است تا کنون امکان حضور در جشنواره را پیدا نکرده است .

زندگی با چشمان بسته ساخته رسول صدر عاملی و خانه پدری ساخته کیانوش عیاری از دیگر ساخته های بحث برانگیز سینمای ایران در سال جاری هستند که در آستانه جشنواره فیلم فجر توقیف شده اند.
 

admin:برای دیدن عکس ها ادامه ی مطلب کلیک کنید



ادامه مطلب ...
یک شنبه 15 / 11 / 1389برچسب:, :: 1:0 قبل از ظهر :: نويسنده : karimkhani

تعدادی از آثار مهم سینمای امسال در بخش "نوعی نگاه" حضور دارند

 بخش نوعی نگاه، امسال در بیست و نهمین دوره جشنواره فیلم فجر برای اولین بار میزبان آثاری است که حاشیه های فراوانی دارند و جزء آثار مهم این رویداد تلقی می شوند.  این بخش جشنواره امسال برای اولین بار شکل گرفته است که در آن فیلم‌هایی که در فضایی متفاوت ساخته شده اند، به نمایش در می‌آیند. در این بخش به گفته مدیر کل اداره نظارت و ارزشیابی ارشاد هیچ تندیسی تعلق نمی‌گیرد . اما آثار در سینمای اهالی رسانه و حتی در تهران و شهرستانها نیز به روی پرده می‌رود.

برای خواندن به ادامه مطلب کلیک کنید



ادامه مطلب ...
پنج شنبه 14 / 11 / 1389برچسب:, :: 11:20 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani

با ابتکار ISP های مصری، اینترنت به مصر بازگشت.

اینترنت به مصر بازگشت
 به دنبال اعتراضات خیابانی و پس از قطع ۵ روزه اینترنت در مصر، فراهم‌کنندگان خدمات اینترنتی (ISPها) در مصر که احساس می‌کنند دیگر از دولت این کشور دستور نمی‌گیرند، با ابتکار فنی خود توانستند به عدم دسترسی کاربران خود به اینترنت پایان دهند.

به دلیل اینکه فرایند قطع اینترنت در مصر، یک فرایند فیزیکی نبوده است، ISPهای مصری توانستند با یک ابتکار فنی که اصطلاحاً "Reversing the kill switch" نام دارد و با استفاده از یکی از پروتوکل های خاص به نام BGP-Border Gateway Protocol اینترنت را به این کشور بازگردانند.

به گفته مسئول یکی از فراهم‌کنندگان خدمات اینترنتی در مصر، "به دلیل اینکه این قطعی اینترنت ظاهراً فیزیکی نبوده است، بازگردانی آن هم توانست به شکل غیر فیزیکی انجام شود."
این بازیابی اینترنتی توسط موسسه نظارت بر اینترنت Renesys تایید شده است.

دلیل دستور دولت مصر بر قطع اینترنت این بوده است که معترضان مصری از آن برای ارسال مطالب اعتراضی خود به سایت‌های اجتماعی استفاده می‌کردند.
پنج شنبه 14 / 11 / 1389برچسب:, :: 5:45 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani

در كشور، هرگاه سخن از توانایی­های یك صنعت برای عرضه به بازار داخل و یا صدور آن به خارج از كشور مطرح می­گردد، در ذهن­ها توان علمی و یا دارایی موجود تداعی می­شود؛ برای مثال وقتی سخن از صادرات نفت به میان می­آید، میزان نفت موجود در منابع زیرزمینی كشور لیست می­گردد و كمتر به حوزه­هایی پرداخته می­شود كه در صورت فقدان آنان صادرات نفتی وجود نخواهد داشت، هرچند كه بر روی دریایی از منابع نفتی نشسته باشیم؛ حوزه­هایی از قبیل:
۱ - مدیریت بازاریابی برای فروش محصول به بهترین خریدار
۲ - داشتن اسكله­هایی كه توان پذیرش كشتی­های ۲۵۰ هزار تنی را داشته باشند.
۳ - ظرفیت استخراج و انتقال نفت به پایانه­های صادراتی
۴ - امكان تبدیل نفت خام به فرآورده­های نفتی و پتروشیمی تا به جای صادرات بشكه نفت ۶۰ دلار بتوان محصولات پتروشیمی بشكه­ای ۸۰۰ دلار را صادر كرد.
و ...

در حوزه فاوا نیز در مورد توان علمی و نیروی انسانی داخل كشور سخن زیاد گفته شده است ولی شاهد هستیم كه صادرات درخور شأن كشورمان در این حوزه نداریم؛ بنابراین باید فكر كنیم كجای كار اشكال دارد تا به سراغ رفع آن برویم و صرفاً مانور دادن روی پتانسیل­های موجود در كشور گره­ای از مشكلات حل نمی­كند. كشف ظرفیت­های یك كشور مانند كشف منابع زیرزمینی است كه خودمان هنوز كشف نكرده­ایم و به دیگران نیز اجازه كشف آنها را نداده­ایم.

برای مثال شهر تهران با توجه به وسعت و جمعیت آن و سطح سواد این شهر در مقایسه با شهر كابل، عشق آباد، باكو، ایروان، تفلیس، ابوظبی و بغداد دارای چنان ظرفیت­های بالایی در همه زمینه­ها است كه به جرأت می­توان گفت باید قطب تولید و صادرات خدمات فاوا گردد و تاكنون این ظرفیت توسط هیچ شهری در منطقه اشغال نشده است و اگر مسئولان و دست­اندركاران بتوانند یك افق ده ساله برای این جایگاه ترسیم كنند، می­توان با وجود همه مشكلات به این جایگاه دست یافت.

در حال حاضر در حوزه سخت­افزار، رقابت شدیدی بین نشان­های تجاری بین­المللی وجود دارد كه عملاً نمی­توانیم در این حوزه در برابر آنان قد علم كنیم ولی همواره در جنگ فیل­ها می­توان فرصت­های مناسبی دید تا موش­ها هم سهم خود را به دست آورند؛ برای مثال وقتی قرارداد راه­اندازی خط مونتاژ یك محصول سخت­افزاری (در ایران می­توان مشخصاً به نمایشگرها اشاره كرد) با یك نشان تجاری بین­المللی بسته می­شود، باید دو نكته ریز ولی مهم را در آن گنجاند؛ اولاً شركت خارجی موظف باشد تعداد مشخصی از نیروی انسانی شركت داخلی را در خطوط تولید خود در كشور صاحب تكنولوژی به كار گیرد و دوماً عرضه محصول در بازار منطقه را در اختیار خط تولید داخلی بگذارد كه این دو بند قرارداد برای طرفین منفعت­هایی در بر دارد كه عبارتند از:
۱ - ارتقاء سطح كیفی تولیدات داخل كشور به دلیل حضور نیروی انسانی داخلی در خط تولید نشان تجاری اصلی
۲ - استفاده از توان رقابتی (فرهنگی، سیاسی، نژادی و ...) شركت داخلی برای سازنده اصلی جهت حضور راحت­تر در بازار منطقه­ای در برابر سایر رقبای بین­المللی
۳ - تضمین نگهداری بازار به وسیله شركت داخلی برای شركت صاحب نشان تجاری
۴ - راه­اندازی مراكز تعمیرات و سرویس گارانتی سایر محصولات شركت اصلی توسط شركت داخلی كه علاوه بر كاهش هزینه­های سربار برای شركت اصلی زمینه صدور خدمات سخت­افزاری را برای كشور فراهم می­كند.
این مهم با توجه به قابل مقایسه بودن جمعیت كشورمان در مقایسه با كشورهای منطقه برای شركت­های صاحب نشان تجاری، یك پارامتر مهم در تصمیم­گیری است كه متأسفانه تاكنون از آن خوب بهره­برداری نشده است و به لطف حمایت­های غیر تعرفه­ای، همواره شركت داخلی به سمت حفظ بازار داخل بوده است زیرا سود سرشاری در مقابل صادرات محصول و خدماتش به خارج نصیبش می­شده و انگیزه صادرات به وجود نمی­آمده است.

در حوزه نرم­افزار نیز با توجه به تنوع آن و مزیت­های رقابتی خوبی كه برای كشورمان در برابر سایر رقبا وجود دارد، می­توان امیدواری بیشتری به صدور خدمات فاوا در این حوزه داشت كه البته مدیران فاوا باید در تعاملات خود با دولت به نحوی رفتار كنند تا خط كمك­های اهدایی كه از طرف دولت به سایر كشورها باز می­شود، دارای وزن قابل قبولی از فاوا باشد تا بتوان پروژه­های نرم­افزاری در سایر كشورهای را با بودجه­های اهدایی دولت به پیش برد و به همان نتایجی رسید كه كشورهای صاحب تكنولوژی در افغانستان و عراق به آن رسیده­اند تا زمینه برای ارائه سایر خدمات و محصولات در آینده به وجود آید.

قابل ذكر است كه مدیریت صدور خدمات فاوا یك اصل است كه اگر بر روی آن برنامه­ریزی جدی و دقیق صورت نگیرد، صدور هر مدل خدمات فاوا همواره به صورت مقطعی و جزیره­ای خواهد بود كه همواره علاوه بر تهدید توسط رقبا برای پر كردن ظرفیتی كه خود ایجاد كرده­ایم، نمی­تواند توسعه­ای پایدار را به همراه داشته باشد. در این خصوصاً كافی است مطالعه­ای از موارد گذشته داشت تا متوجه شویم كه چه فرصت­سوزی­هایی در این عرضه كرده­ایم و بهره­اش را دیگران برده­اند. در پایان با توجه به نامگذاری امسال با عنوان كار مضاعف و همت مضاعف توسط رهبر گرامی امیدوارم با تلاش بیشتر و استراحت كمتر بتوانیم حداقل یك پله ترقی در صدور خدمات فاوا ایجاد كنیم. 

محمدرضا سعدي - رییس هیئت مدیره و مدیر نرم­افزار شركت مهندسی مهران رایانه
 

پنج شنبه 14 / 11 / 1389برچسب:, :: 5:40 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani
محققان دانشگاه پیسبورگ آمریکا با هدف کشف چگونگی آغاز جهان، ابررایانه جدیدی را نصب کردند که قادر است یک میلیارد محاسبه را در ثانیه انجام دهد.
 
ابررایانه‌ای برای کشف چگونگی آغاز جهان
 


این ابررایانه که SCIAMA نام دارد محصول شرکت "دل" است و از هزار و ۸ هسته برپایه پردازشگرهای "زنون" ۲.۶۶ گیگاهرتزی اینتل تشکیل شده است.

هر یک از این پردازشگرها ۲ گیگابایت حافظه در هسته خود دارند. قدرت این ابررایانه معادل حدود هزار رایانه شخصی رومیزی است.

SCIAMA دارای ۸۵ ترابایت انباره موازی و ۱۰ ترابایت انباره NFS (سیستم فایل شبکه) است.

دانشمندان موسسه کیهان‌شناسی و گرانشی دانشگاه پیتسبورگ از این ابررایانه برای شبیه‌سازی مناطق وسیعی از جهان، بررسی خواص صدها میلیون کهکشان و حل مسائل کیهان‌شناسی پیچیده استفاده خواهند کرد.

این محققان در این خصوص اظهار داشتند: "قدرت بسیار بالای ابررایانه‌ای مشابه SCIAMA برای رسیدگی و محاسبه حجم وسیعی از اطلاعاتی که از ماهواره‌ها، تلسکوپ‌ها و سایر ردیاب‌های نجومی می‌رسند ضروری است. این ابررایانه به ما کمک خواهد کرد که تاریخ کیهان را کشف کنیم."

این ابررایانه نام خود را از نام "دنیس سیاما" دانشمند پیشتاز در توسعه فیزیک نجوم و کیهان‌شناسی گرفته است.

این عنوان همچنین مخفف عبارت "زیرساخت محاسباتی شبکه فیزیک جنوب شرقی برای طرح‌ریزی و آنالیزهای فیزیکی- نجومی" است.

پنج شنبه 14 / 11 / 1389برچسب:, :: 3:45 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani

اولین نسخه روزنامه الکترونیک The Daily منتشر شد.

اولین نسخه روزنامه الکترونیک The Daily منتشر شد.

اولین نسخه روزنامه الکترونیک The Daily منتشر شد.

اولین نسخه روزنامه الکترونیک The Daily منتشر شد.

اولین نسخه روزنامه الکترونیک The Daily منتشر شد.

اولین نسخه روزنامه الکترونیک The Daily منتشر شد.

اولین نسخه روزنامه الکترونیک The Daily منتشر شد.

پنج شنبه 14 / 11 / 1389برچسب:, :: 3:40 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani

سرنوشت وائل غنیم 31 ساله در پرده‌ای از ابهام قرار دارد.

وائل غنیم، یکی از مدیران گوگل
وائل غنیم، یکی از مدیران گوگل


یکی از مدیران گوگل به نام وائل غنیم، در ناآرامی‌های اخیر قاهره ناپدید شده و تاکنون خبری از وی به دست نیامده است.


به نقل از خلیج تایمز، این مهندس ۳۱ ساله رئیس بازاریابی محصولات اینترنتی گوگل در خاورمیانه و شمال آفریقاست.

وی همچنین مسئولیت بومی‌سازی و توسعه محصولات گوگل مربوط به کشورهای عربی را برعهده دارد.

وی از روز پنج‌شنبه در قاهره ناپدید شده و محل حضور او و همچنین وضعیت سلامتی‌اش در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

یک پیام تویتری از سوی شخصی به همین نام منتشر شده که در آن نویسنده ضمن انتقاد از دولت مصر، همبستگی خود را با معترضینی که خواستار کناره‌گیری مبارک از قدرت هستند ابراز داشته است.

در یکی از این پیام‌ها آمده است: من در خیابان‌های قاهره می‌خوابم و می‌کوشم احساس دردناک میلیون‌ها همکار مصری عزیزم را درک کنم.

گوگل گفته که نمی‌تواند انتساب این پیام‌های تویتری به وائل غنیم را تایید کند.

با این حال یک منبع آگاه گفت که وائل غنیم به دلایل شخصی در قاهره حضور داشته است.
 

پنج شنبه 14 / 11 / 1389برچسب:, :: 3:35 بعد از ظهر :: نويسنده : karimkhani
درباره وبلاگ

سلام به همه ی دوستان عزیزم در اینجا همه چیز محیاست.امیدارم ساعتی خوب وخوشی رو در وبلاگم بگذرانید.از شما طالبم که ما رو از پیشنهاد و نظر هاو انتقادات خود دریغ نکنید.دوستان عزیز هر نوع درخواستی دارید در قسمت نظرها بنویسید تا سریعآ انجام و در وبم بذارم.این وب همیشه اپدیت میشه امیدوارم بهره کافی رو از این مطالب ببرید.دوستان عزیز این وب بنا بر درخواست های شما عزیزان میباشد پس ما رو از نظرها پیشنهاد ها و انتقادات خود دریغ نفرمائید.ما رو در این امر مهم یاری فرمائید. با تشکر ادمین وب: کریم خانی 09148116614
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان farhang.it و آدرس farhang.it.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


ورود اعضا:


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 10
بازدید دیروز : 112
بازدید هفته : 10
بازدید ماه : 1055
بازدید کل : 24857
تعداد مطالب : 303
تعداد نظرات : 70
تعداد آنلاین : 1


Alternative content


كدهای جاوا وبلاگ

قالب وبلاگ